SRS varsikorjaukset tehdään varteen sisäisesti, joten varteen ei tule ulkoisia muutoksia. Varren grippipinta säilyy alkuperäisenä ja erikoisepoksin ansiosta myös varren jäykkyys pysyy alkuperäisenä. Korjaus on kevyt ja todella kestävä. Sisäinen varsikorjaus voidaan tehdä noin 20cm lavasta ylöspäin varren päähän saakka. 

Varren tuhoutunut alue poistetaan. Kappaleet liitetään toisiinsa kaksinkertaisen hiilikuitusukan ja erikoisepoksin avulla. Korjaus on ulospäin lähes huomaamaton.

Tilasimme varsikorjaukselle testin VadekFlex laitteella. VadekFlex on mailan flexin mittaukseen tarkoitettu laite. Testimaila oli käytetty Bauer Nexus Geo Pro Stock, eli ammattilaiskäyttöön tehty maila. Valmistajan ilmoittama mailan flex oli 70, mutta mittaus osoitti sen olevan 65. Korjauksen jälkeen maila oli palautunut uudenveroiseen kuntoon, eli flex oli jälleen sama kuin uutena, eli 70. 

Varsikorjauksen hinta on 50 eur. Korjaus itsessään on nopea tehdä, mutta epoksin pitää kuivua 72 tuntia. Korjausaika on siis 3-5 työpäivää.